Kalasataman Pihkan patojen äärellä on vuoromestarille tilaa!

Etsimme Pihka Kalasatamaan keittiön vuoromestaria vastaamaan, suunnittelemaan ja kehittämään keittiömestarimme kanssa herkullista lounastamme kuin johtamaan koko tiimimme arjen toimintoja.

Pihkamme mahdollistavat herkullisuuden arkiseen ruokailuun. Tarjoilemme poikkeuksellisen kattavan vihreän pöydän täynnä erilaisia sesongin kasviksia ja salaatteja sekä lämpimät liha- tai kala- ja kasvisruoat. Työpaikkaruokailu ei ole koskaan ollut näin järkevää, terveellistä ja mikä tärkeintä – herkullista. 

Meillä luomu ja lähiruoka ovat lähellä sydäntä. Olemme mukana Portaat luomuun ohjelmassa, jonka tavoitteena on lisätä luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaa. 

Odotamme tulevalta keittiön vuoromestariltamme kokemusvuosia niin kokin kuin esimiehen työstä, paloa ja rakkautta raaka-aineisiin, reipasta otetta työhön ja aidon reilua asennetta työskentelyyn osana ihanaa tiimiämme.

Tarjoamme sinulle paikan koko ajan kehittyvässä keittiössä ja Pihka-konseptissa, herkulliset työsuhde-edut ja erinomaiset etenemismahdollisuudet –  upeita työkavereita unohtamatta!

Lähetä hakemuksesi meilitse osoitteeseen rekry@pihka.wpengine.com

Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, työ alkaa elo-syyskuussa 2019.